24 d'abril de 2024

Inici complicat per a Gerard Farrés al Dakar 2020

Els entrebancs no han impedit que el pilot de Manlleu arribés a la meta en les dues primeres etapes

elter.net 7 de gener de 2020 a les 15:39
Imatge de la presentació de Gerard Farrés pel Dakar 2020 | elter.net

El Ral·li Dakar 2020 va començar aquest diumenge passat a Jeddah, a l’Aràbia Saudita. Les dues primeres etapes han estat difícils pel pilot manlleuenc Gerard Farrés, que competeix en la categoria de “Side by Side”.


El subcampió de l’edició passada ha patit diversos problemes mecànics en els primers kilòmetres de la competició. La primera etapa tenia el punt de sortida a Jeddah i acabava a Al Wajh. La barra estabilitzadora del cotxe es va trencar i això va obligar que Farrés i el seu copilot, Armand Monleón, haguessin de reduir la velocitat. Aquest problema i dues punxades de rodes, van fer que perdessin prop de 20 minuts. Malgrat aquestes complicacions, van poder arribar a la meta en vuitena posició.


La segona etapa es va celebrar ahir i també va ser dura pel manlleuenc. Un total de 393 km entre Al Wajh i Neom. En aquesta ocasió l’equip Monster Energy Can-Am va aconseguir arribar a la meta, però en trentena posició, una hora i mitja tard. Gerard Farrés ha comentat per les xarxes socials que segueixen tenint problemes mecànics amb el nou cotxe, però es mostra positiu i assegura que “encara queda molt Dakar” i que “donaran molta guerra”. Ara mateix el pilot de Manlleu es troba en la vint-i-unena posició en la classificació general.    

Etiquetes:
Esports