23 d'abril de 2024

Campayo imparteix justícia i l'AEC Manlleu s'emporta el derbi (1-0)

Un solitari gol del manlleuenc a dos minuts pel final dona la victòria als de Manel Sala contra el Vic

Raimon Roma 13 de gener de 2020 a les 10:14
Aleix Díaz va ser un dels jugadors més destacats de l'AEC Manlleu | Marina Arisa

Per segon any consecutiu, la fe i l’orgull manlleuenc van permetre a l’AEC Manlleu emportar-se els tres punts en el derbi osonenc contra el Vic al Municipal (1-0). Aquest diumenge, Raúl Campayo, al minut 88, va permetre als manlleuencs sumar merescudament tres punts en un dels partits més esperats de la temporada.


En una prèvia més llarga del que és habitual, a causa de les vacances de Nadal, AEC Manlleu i Vic es trobaven aquest diumenge al Municipal d’Esports en el primer duel del 2020 i penúltim de la primera volta del campionat. Els vigatans afrontaven el partit amb l’objectiu de mantenir l’avantatge a la segona posició i els manlleuencs, d’apropar-se a sis punts d’aquesta plaça de promoció d’ascens a Tercera que després de l’enfrontament d’ahir queda del tot oberta a qualsevol possibilitat.


A la primera part, el Vic va tenir poc més la possessió de la pilota que el Manlleu, però el porter local Ivan González no va haver de fer cap esforç en cap intent visitant. Només un xut, mig de rebot, de Peque, que va acabar al lateral del pal de la porteria, va posar l’ai al cor als aficionats manlleuencs, que es van fer sentir des de la graderia del Municipal. El Manlleu es mostrava ben col·locat sobre el terreny de joc i amb un Guillem Escarrabill com a amo i senyor del mig del camp i les espurnes en atac de Raúl Campayo, l’home més en forma de l’equip, permetien als locals viure de tant en tant a camp contrari en uns primers 45 minuts on no es van veure ni ocasions ni dominador.


Campayo posa la cirereta a una segona part per emmarcar


El segon temps de l’AEC Manlleu va ser excel·lent. L’equip va sortir dels vestidors amb ganes De cantar victòria en el derbi. Des del primer instant. Els de Manel Sala es van buidar físicament i tàcticament i van esborrar gairebé al complet el Vic sobre el terreny de joc, que no va causar cap perill a la porteria defensada per Ivan.


Escarrabill va enviar una pilota al pal al minut 53 i entre Campayo i Aleix Díaz, que més tard fabricarien l’únic gol del partit, van portar de corcoll la defensa visitant. El Manlleu tenia la pilota i generava perill i a l’hora de partit, novament Campayo feia lluir el porter Reig, que amb una brillant intervenció evitava el gol quadribarrat. La seguretat defensiva amb Joel i Erencia a l’eix de la defensa, el termòmetre i la pausa de Kako al mig del camp i la voluntat i el sacrifici d’homes com Pau Franquesa o Aitor Cárdenas auguraven un final de partit feliç, però el temps s’acabava.


Al minut 88, però, Campayo, que porta quatre jornades consecutives marcant, feia embogir el Municipal i donava els tres punts al Manlleu. En un partit trencat i amb els jugadors gairebé sense forces, Aleix Díaz es va inventar un eslàlom per acabar cedint una pilota dins l’àrea per Raúl Campayo, que amb suavitat, amb l’interior de la bota, enviava la pilota al fons de la xarxa. Eufòria a la graderia, al terreny de joc i els tres punts, pel Manlleu.


Amb 25 punts els de Manel Sala, a un partit per finalitzar la primera volta es col·loquen sisens, a sis punts del segon classificat, el Vic. El pròxim cap de setmana els groc i vermells visiten el camp del Rubí.

Etiquetes:
Esports