25 d'abril de 2024

Nous horaris de la piscina municipal de Manlleu

La modificació s'ha fet per ajustar la jornada laboral dels treballadors a la normativa

elter.net 14 de gener de 2020 a les 10:18
Els nous horaris estan vigents des de l'1 de gener | elter.net

A partir d’aquest mes de gener, la piscina municipal de Manlleu tancarà a les 22:15h els dies laborals i compactarà la jornada d’obertura dels dissabtes de 9 a 15h.


La piscina municipal de Manlleu ha aplicat ja la modificació dels seus horaris aquests primers dies de gener. Abans de proposar aquesta modificació, amb la finalitat d’ajustar la jornada laboral dels treballadors a la normativa vigent, que es concreta tancant 15 minuts abans de dilluns a divendres i compactant la jornada d’obertura dels dissabtes fent de 9 a 15h, des de l’equipament es va fer un estudi dels accessos a la piscina i una enquesta a les persones usuàries i sòcies. 


Seguint criteris d’eficiència energètica d’afluència de persones i tenint en compte l’opinió dels usuaris i usuàries, es va acordar aplicar aquests canvis en els horaris a partir de l’1 de gener del 2020, tancant la piscina 15 minuts abans de dilluns a divendres i compactant la jornada d’obertura dels dissabtes de 9 a 15h. Per tant, l’horari de la piscina municipal és de dilluns a divendres de 7 a 22:15h, els dissabte de 9 a 15h i els diumenges de 10 a 14h.

Etiquetes:
Societat