26 d'abril de 2024

Manlleu ocupa la presidència del Consell de Centre de Normalització Lingüística d'Osona

Eva Font, regidora de Cultura i Mitjans de Comunicació, ocuparà el càrrec

elter.net 15 de gener de 2020 a les 10:53
Eva Font és regidora de cultura i mitjans a l'Ajuntament de Manlleu | elter.net

El passat mes de desembre es va convocar a Vic la reunió per constituir el Consell de Centre de Normalització Lingüística d’Osona i triar-ne la presidència i Eva Font, regidora de Cultura i Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Manlleu qui ocupés aquest càrrec.


Hi van assistir representants del Consell Comarcal d’Osona, de l’Ajuntament de Torelló, de l’Ajuntament de Manlleu, de l’Ajuntament de Vic, de la Generalitat de Catalunya i del CNL d’Osona. D’acord amb els nous estatuts, la presidència del Consell de Centre “s’elegeix entre els representants dels ens locals que tenen un major percentatge de participació al Consorci”. D’acord amb aquesta premissa i atès que la presidència del Consell de Centre d’Osona no l’havia tinguda mai cap representant de l’Ajuntament de Manlleu, que és el segon ens local d’Osona amb més participació econòmica al Consorci, va sorgir la proposta que fos Eva Font. L’elecció es va aprovar per unanimitat i la presidència l’ocuparà a partir d’ara la regidora manlleuenca.


El consell de centre ha d’aprovar el programa local anual d'activitats de normalització lingüística en el marc del Pla general d'actuació del Consorci i elevar-lo a la persona que exerceixi la Gerència del Consorci. De la mateixa manera, també ha de fer el seguiment i avaluar els programes i activitats del centre.

Etiquetes:
Cultura