26 d'abril de 2024

Griselda Jordana, nominada als Premis Gaudí de cinema

La manlleuenca opta a guanyar el premi a la millor fotografia pel seu treball a «La vida sense la Sara Amat»

Raimon Roma 15 de gener de 2020 a les 13:04
Gris Jordana, nominada a un Premi Gaudí | grisjordana.com

Aquest diumenge se celebra la XII edició dels Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català i entra els candidats i les candidates a guanyar un premi s’hi troba la manlleuenca Griselda Jordana.


“La vida sense la Sara Amat” és una pel·lícula que explica la història d’en Pep, que s’ha enamorat de la Sara, que una nit d’estiu desapareix sense deixar rastre. Al cap d’unes hores en Pep se la troba i es converteix en el seu protector. La manlleuenca Gris Jordana és la directora de fotografia d’aquesta pel·lícula i per aquest treball, és una de les quatre nominades a guanyar el Premi Gaudí en aquesta disciplina. La seva feina a “La vida sense la Sara Amat” ja la va portar a recollir el premi de millor fotografia al Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada 2019.


Jordana va estudiar a l’Escola Superior de Cine i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i a la Ngee Ann Polytechnic de Singapur. Ha rodat nombroses pel·lícules i curtmetratges a l’Àfrica, Amèrica i l’Amèrica Llatina i els seus treballs s’han projectat a festivals d’arreu del món. També ha participat en sèries com “Benvinguts a la família”, en espots comercials o documentals.

Etiquetes:
Cultura