25 d'abril de 2024

El Club Escacs Manlleu comença la lliga

El primer equip debutarà contra el Tona amb l'objectiu de l'ascens a Preferent

Raimon Roma 16 de gener de 2020 a les 10:15
Els tres equips del club comencen a competir aquest cap de setmana | Raimon Roma

Després d’uns mesos d’aturada de competició i que han servit per preparar bé la pròxima temporada, aquest diumenge, 19 de gener, el primer equip del Club Escacs Manlleu començarà a competir a la Primera Provincial.


Després d’aconseguir dos ascensos el curs passat, amb el primer i el segon equip, enguany els objectius dels equips tornen a ser màxims i en el cas del primer equip, es competirà per pujar a Preferent. El primer compromís del Club Escacs Manlleu serà diumenge a Tona, en el primer dels derbis del curs, ja que els manlleuencs també es veuran les cares amb el Club Escacs Vic. El Navarcles, el Berguedà o el Sant Joan de Vilatorrada, aquests darrers els rivals “més durs”, segons comenta el president, Roger Saborit, que es trobaran aquest any, també seran rivals dels manlleuencs en una competició que comença diumenge i finalitza a mitjans de març.


Pel que fa al segon equip del Club Escacs Manlleu, debutaran a la Segona Provincial també aquest diumenge, a casa, davant el Santpedor i el tercer equip del club manlleuenc, que juga a Tercera, debutarà a Sant Cugat del Vallès. La temporada per tots els equips finalitzarà el 15 de març amb un dinar de germanor entre els jugadors dels tres equips del Club Escacs Manlleu. L’entitat regalarà una espatlla de pernil com a premi al jugador que hagi realitzat la millor partida de tota la lliga.

Etiquetes:
Esports