26 d'abril de 2024

El Grup Fotogràfic Manlleu engega el 39è Concurs Fotogràfic Tonis de Manlleu

El certamen és puntuable per la Federació Catalana de Fotografia i obert a tothom

elter.net 16 de gener de 2020 a les 16:16
El concurs l'organitza el Grup Fotogràfic Manlleu | GFM

Arriba el cap de setmana principal de les Festes dels Tonis de Manlleu i, com és habitual, el Grup Fotogràfic Manlleu organitza un concurs, obert a tothom, que és puntuable per la Federació Catalana de Fotografia.


És la 39a edició del concurs fotogràfic dedicat a la Festa dels Tonis, un clàssic de l’entitat que demana, com a principal requisit, que l’obra presentada “reflecteixi el significat del tema en el sentit més ampli de la paraula”. Aquest cap de setmana, amb la missa, el passant dels Tres Tombs o el Ball del Ciri, entre d’altres, serà quan els participants que participin en el concurs busquin la millor fotografia. Aquesta es pot presentar fins al pròxim 26 de gener i el veredicte es farà públic al pròxim 31 de gener, amb un jurat format per tres persones reconegudes per la Federació Catalana de Fotografia. En aquest enllaç podeu consultar les bases del concurs.


Es repartiran diversos premis per les fotografies guanyadores, en funció de les seves característiques, i a partir del 9 de febrer, al Museu del Ter, es farà una exposició amb els treballs presentats en aquesta 39a edició del Concurs Fotogràfic Tonis de Manlleu que organitza el Grup Fotogràfic Manlleu.


Al mateix temps, l’entitat també organitza un concurs a Instagram on, amb premis com una panera de Can Cerilles o un àpat al Manlleuet, els participants hauran de penjar una fotografia amb l’etiqueta #TonisMN20, pels majors d’edat o bé, els menors, una fotografia amb l’etiqueta #TonisjoveMN20. En aquest enllaç podeu consultar les bases d’un concurs obert fins al pròxim diumenge 19 de gener.

Etiquetes:
Societat