25 d'abril de 2024

Els equips sènior del CP Manlleu disputen el primer partit del 2020

L'AEC Manlleu cerca la quarta victòria consecutiva a Rubí i el CEFS Manlleu busca aixecar el vol a Lloret

Raimon Roma 17 de gener de 2020 a les 13:01
Les de Jordi Boada visiten el Vilanova | CP Manlleu

Gairebé un mes després de l’últim partit de lliga, els dos equips sènior del CP Manlleu, el femení i el masculí, tornen a la competició oficial aquest cap de setmana amb l’objectiu de seguir a la part alta de la classificació.


Les noies entrenades per Jordi Boada visiten aquest dissabte al vespre (20h) la pista del Vilanova, amb l’objectiu d’encadenar la novena victòria consecutiva a l’OK Lliga i mantenir així el bon estat de forma el qual es troben. Després d’un inici una mica dubitatiu, l’equip està trobant el seu millor joc i ja es troba a tres punts del líder, el Palau, havent de disputar encara un partit més que les vallesanes.


Aquest dissabte, a Vilanova, les manlleuenques jugaran contra un equip que és desè a la classificació amb 13 punts i que en l’última jornada, abans de Nadal, va perdre a casa contra el Voltregà per la mínima. El CP Manlleu Magicstudio és conscient que, després de tants dies sense competició, haurà de posar tots els sentits en el partit per aconseguir tres punts que els mantinguin a la segona posició en el que serà el darrer partit de la primera volta del campionat.


El CP Manlleu Embotits Solà defensa el liderat


Tres són les victòries que encadena de manera consecutiva el CP Manlleu d’Aleix Prims, líder del grup nord de l’OK Lliga Plata. Els manlleuencs juguen a la mateixa hora i el mateix dia que les noies, dissabte a les 20h, però ho faran al Pavelló Municipal d’Esports. Rebran la visita del Dominicos gallec, vuitè classificat amb 10 punts, nou menys que els manlleuencs.


L’AEC Manlleu cerca el quart triomf seguit


Després de la merescuda i treballada victòria al derbi contra el Vic el passat cap de setmana (1-0), el primer equip de l’AEC Manlleu es desplaça aquest diumenge, a les 12h, al camp del Rubí, amb l’objectiu d’encadenar la quarta victòria consecutiva.


No hi ha dubte que els de Manel Sala es troben en el millor moment de la temporada i ara, que s’han col·locat a sis punts del segon classificat, sembla que no volen treure el peu de l’accelerador. El duel a Rubí serà l’últim de la primera volta i al davant, el Manlleu es trobarà un rival que amb 20 punts es troba just a l’equador de la classificació i que fa quatre jornades que no perd, amb tres victòries i un empat.


El tècnic del Manlleu, Manel Sala, recupera per aquest partit el capità Martí Soler després de complir sanció.


El CEFS Manlleu busca revertir la situació a la pista d’un rival directe


Tres derrotes consecutives han retornat el primer equip del CEFS Manlleu a la zona delicada de la classificació. Els d’Alberto Cárdenas tenen només un punt d’avantatge respecte de la zona de descens, que marca precisament el seu rival aquest cap de setmana, el Lloret.


Els manlleuencs es desplacen a la Selva amb l’objectiu de donar un cop de puny sobre la taula i deixar lleugerament enrere un rival directe, a més de trencar amb la mala dinàmica de resultats.

Etiquetes:
Esports