26 d'abril de 2024

La clàssica Jam Session del Manlleuet

El concert anirà a càrrec del "Manlleuet Jazz Quartet", però hi podrà tocar qui vulgui

elter.net 18 de gener de 2020 a les 10:55
Imatge del vuitè aniversari del Manlleuet | elter.net

Durant tot l’any el Manlleuet ofereix diferents cicles de concerts que s’allarguen durant mesos i per on hi acostumen a passar grups locals i comarcals. D’entre totes aquestes propostes musicals, n’hi ha una que segueix repetint cada mes, la Jam Session, a càrrec del grup “Manlleuet Jazz Quartet”. Les actuacions s’organitzen, de manera improvisada, pel diumenge de la primera i la tercera setmana.  


Arti Martinez a la trompeta, Carles Planas al piano, Ignasi Revetlla al baix i Joan Molina a la bateria seran els encarregats d’omplir de música el local situat a la plaça Fra Bernadí, juntament amb tots aquells músics que s’animin a tocar. La Jam Session d’aquest mes de gener començarà a les sis de la tarda del proper diumenge. L’entrada del concert serà invertida, això vol dir que els assistents podran decidir el que volen pagar.


La cerveseria restaurant manlleuenca acull cada mes grups de música d’estils ben diferents, des de les trompetes i les guitarres de formacions com “Llacuna Friends Party” fins al flamenc de Paco Romero, Marcel·li Druguet i Diego Valle.


Per altra banda, els assistents de la Jam Session barbuts s’enduran un regal. Amb motiu de la setmana dels barbuts, del 15 al 23 de gener, el Manlleuet dona vals de descompte per un sopar a tots aquells que portin barba que superi els 20 mm.                 

Etiquetes:
Cultura