24 d'abril de 2024

Un hivern actiu i saludable a l'Aula Mercat de Manlleu

Xerrades, pràctiques esportives i tallers repartits entre els mesos de gener, febrer i març

elter.net 18 de gener de 2020 a les 18:31
Una de les activitats realitzades a l'Aula del Mercat | Mercat Municipal

L’Aula Mercat de Manlleu ha planificat tot d’activitats diverses pel seu programa d’hivern. Els tallers i les xerrades es van iniciar a principis de gener, però encara queden moltes sessions per poder participar d’activitats com la conversa “Cansats de menjar sempre el mateix?”, la Marxa nòrdica o “Els cracks de la cuina”.


El programa inclou tres xerrades que giren al voltant dels bons hàbits alimentaris. Laura Barniol i Mireia Comas, nutricionistes de l’espai “El Mercat et cuida”, seran les ponents. “Fem que els propòsits deixin de ser propòsits” va ser la primera. La cita va tenir lloc el 16 de gener i tenia per objectiu donar consells per recuperar una alimentació més saludable, després dels excessos de les festes. El dijous 13 de febrer es realitzarà la xerrada “Cansats de menjar sempre el mateix?”, on es donaran alternatives als menús més quotidians. Un mes després, el dijous 12 de març, hi ha programada l’última d’aquest cicle, titulada “Quantitats i racions d’aliments”.


Una de les activitats que no hi pot faltar és la popular Marxa nòrdica a càrrec de Núria Berenguer, graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i entrenadora personal de l’espai “El Mercat et cuida”. La Marxa nòrdica és una pràctica esportiva, que consisteix a caminar seguint una tècnica determinada, que afavoreix un estil de vida més sa i actiu. L’activitat es realitza cada dilluns de les 19 h a les 20:30 h fins al 30 de març.


“Els cracks de la cuina”, dirigit a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, i “Fast food sí, però saludable”, a càrrec del xef i assessor gastronòmic, David Sanglas, són els dos tallers que hi ha programats. Les dues propostes ensenyaran com preparar àpats més saludables de forma senzilla.


La majoria d’aquestes activitats requereixen inscripció prèvia, que es pot fer a través de la pàgina oficial del Mercat Municipal de Manlleu. Les places són limitades i els pagaments es realitzen a l’inici de l’activitat.

Etiquetes:
Societat