25 d'abril de 2024

Crida a totes les dones manlleuenques per fer una exposició col·lectiva

El projecte encara no està definit i s'anirà construint a través de diverses trobades

Albert Vilella 25 de gener de 2020 a les 11:06
Exposició "Tapís: La màgia de la trama", de Raquel Masó | Constanci Navarro

Les Àrees de Cultura i Igualtat de l’Ajuntament de Manlleu impulsen un projecte d’Arts Plàstiques anomenat Dones Artistes. L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear una exposició col·lectiva de dones manlleuenques en el marc del 8 de març, dia Internacional de les Dones.


El projecte encara no està definit. De fet, la idea és que partir d’un seguit de trobades es decideixi col·lectivament la temàtica, l’estil i la disciplina de les obres que es presentaran a l’exposició. La primera de totes, tindrà lloc a Can Puget el 30 de gener a les 20 h. En aquesta sessió es realitzarà una pluja d’idees per començar a construir el projecte.


En els darrers anys, l’Ajuntament de Manlleu buscava una artista que volgués exposar la seva obra, en el marc del dia Internacional de les Dones. Enguany, s’ha decidit obrir aquesta convocatòria a totes les artistes manlleuenques, per crear una mostra conjunta.


Des de les àrees de l’ajuntament impulsores d’aquest projecte, s’anima a la participació de totes les dones manlleuenques. També demanen que si es pot, es confirmi l’assistència a través del correu cultura@manlleu.cat.   

Etiquetes:
Cultura