25 d'abril de 2024

El CP Manlleu s'endú el derbi i es classifica per la «final four» de la Copa d'Europa femenina

Avui a 2/4 d'una del migdia les manlleuenques tenen un nou repte, l'enfrontament contra l'Areces

Dionís Crusellas/Albert Vilella 26 de gener de 2020 a les 21:36
Anna Casarramona celebra la victòria | CP Manlleu

El Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu acollia aquest dissabte el derbi entre el CP Manlleu i el CP Voltregà (5-3). La victòria de les manlleuenques significa la classificació matemàtica per a la “final four” de la Copa d’Europa femenina. Quan faltaven 4 minuts per acabar la primera part, l’enfrontament es va veure interromput perquè una part de l’enllumenat de la pista va deixar de funcionar. El cap d’una hora, es va poder arreglar aquest problema tècnic i reprendre el partit.


Les manlleuenques es van imposar a les de Sant Hipòlit en un partit molt intens, amb una primera part molt ajustada. El Manlleu va ser el primer a marcar, però de seguida, també ho va fer l’equip visitant. Els gols van ser obra de Maria Díez i Judit Burgaya. De nou, Maria Díez feia avançar el marcador pel seu equip, però el Voltregà tornava a posar l’empat amb un penal que Berta Tarrida va saber aprofitar (2-2). Després de la parada per culpa de l’enllumenat, es van jugar els quatre minuts restants, on no hi va haver cap canvi en el marcador.


La segona part va seguir la dinàmica de la primera. El Manlleu sempre va anar per davant, però quan aconseguia marcar, el Voltregà, de seguida, tornava a empatar el partit. Anna Casarramona i Ona Castellví van ser les autores del tercer i el quart gol per l’equip manlleuenc i, de nou, Judit Burgaya marcava de falta directa el tercer per les de Sant Hipòlit. Finalment, Anna Casarramona, quan faltava un minut per acabar el partit i amb un Voltregà que pressionava a tota la pista, va fer el 5 a 3 definitiu.


Un enfrontament marcat per la seva durada, però també, pel bon joc que han demostrat els dos conjunts. Avui a 2/4 d’una del migdia, les jugadores del conjunt entrenat per Jordi Boada tenen un nou repte per superar, sense gaire descans després de la tensió del derbi. El CP Manlleu rep a casa a l’Areces.  

Etiquetes:
Esports