23 d'abril de 2024

Nova proposta formativa a Manlleu per a associacions i entitats

El curs es realitzarà al Casal Cívic Frederica Montseny i el termini per inscriure's finalitza el 21 de febrer

elter.net 26 de gener de 2020 a les 16:10
Casal Cívic Frederica Montseny a l'Avinguda Puigmal de Manlleu | elter.net

“Eines de gestió en línia i treball en xarxa” aquesta és la proposta formativa que el Servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu ofereix a les entitats i associacions de Manlleu. El curs anirà enfocat a ensenyar eines útils per comunicar-se més i millor, tant entre els propis membres de l’entitat, com amb altres entitats o amb la ciutadania. Es tracta d’una iniciativa totalment subvencionada per la Diputació de Barcelona.


El programa inclou l’explicació de conceptes com el TIC (tecnologies de la informació i la comunicació), els seus avantatges i inconvenients a l’hora de realitzar treballs en xarxa i la seva aplicació en el treball col·laboratiu. El curs també aprofundeix en diferents eines de comunicació, per treballat en grup, per millorar la nostra imatge i algunes per fer qüestionaris. Google Drive, Telegram o SurveyMonkey en són alguns exemples.


La suma de les sessions tindrà una durada total de 4 h. El curs es realitzarà el 16 i 23 de març de 19 a 21 h al Casal Cívic Frederica Montseny. El termini per inscriure’s finalitza el 21 de febrer, però les places són limitades. Per a més informació o per fer la inscripció podeu trucar al 93 851 50 22 o enviar un e-mail a participa@manlleu.cat.            

Etiquetes:
Cultura