24 d'abril de 2024

El Grup de Defensa del Ter organitza unes jornades de formació

Estan destinades als socis sòcies de l'entitat i l'objectiu és «ajudar a comprendre la complexitat dels temps presents»

elter.net 28 de gener de 2020 a les 12:28
Les xerrades es faran al local de l'entitat | GDT

En una assemblea de socis i sòcies del Grup de Defensa del Ter va sorgir la proposta d’organitzar unes jornades, amb persones expertes, per ajudar a comprendre la complexitat dels temps presents en temes com la crisi energètica o la societat actual. 


Les jornades porten per títol “Com està el pati?” i estan destinades als socis i les sòcies de l’entitat. En un comunicat, el GDT assegura que és important “plantejar debats i alternatives de com fer front a la complexitat dels nostres temps”. És per això que s’han organitzat unes jornades que comptaran amb persones expertes dels temes i que convidaran a pensar i reflexionar.


La primera cita serà el pròxim divendres 31 de gener, a les 19:30h, amb una sessió titulada “Retrat socioeconòmic del context actual” i que anirà a càrrec de Josep Manel Busqueta. El 14 de febrer, també a les 19:30h, serà el torn de les explicacions d’Antonio Turiel, científic i divulgador, que farà una xerrada sobre la crisi energètica i ambiental. Finalment, el divendres 28 de febrer i a la mateixa hora que les dues sessions anteriors, Jordi Collet, professor de sociologia de la UVic-UCC obrirà un debat sobre “Com afrontar els reptes actuals des del Grup de Defensa del Ter”.


Aquestes tres sessions, emmarcades a les jornades de reflexió “Com està el pati?” són gratuïtes i estan destinades a les persones sòcies de l’entitat. Es realitzaran al local de l’entitat, que demana a les persones interessades que es posin en contacte per confirmar l’assistència.

Etiquetes:
Societat