24 d'abril de 2024

Cop d'autoritat del CEFS Manlleu

Els manlleuencs van derrotar el líder, el Rubí, en un partit que va fregar la perfecció

Raimon Roma 28 de gener de 2020 a les 17:56
Els manlleuencs van superar el Rubí per 3 gols a 2 | Raimon Roma

En una categoria tan exigent com és la Divisió d’Honor de futbol sala i on, es demostra cada setmana, pot passar de tot, guanyar el líder suposa una injecció de moral i de confiança que ben bé mereixien els homes entrenats per Alberto Cárdenas.


El primer equip del CEFS Manlleu afrontava el duel de dissabte passat contra el líder de la categoria, el Rubí, amb més a guanyar que a perdre però convençuts que amb la fe i l’orgull que demostren jugant cada cap de setmana el podien tirar endavant. La victòria a l’anterior jornada contra el Lloret va suposar un canvi de xip pels jugadors, que fins al duel a la Selva havien encadenat tres derrotes seguides i aquestes sensacions les van poder traslladar contra el primer classificat dissabte passat.


Des del primer minut es va veure un Manlleu ambiciós i disposat a puntuar contra un Rubí que havia aconseguit les últimes setmanes unes victòries que espantaven. Però aquest verb no entra en el plantejament dels manlleuencs, que a l’equador del primer temps ja guanyaven per 2 gols a 0. Tot i que a la represa els vallesans van aconseguir empatar, Hicham, autor dels tres gols de l’equip, donava tres punts somniats pels d’Alberto Cárdenas, que van guanyar per 3 gols a 2, que deixen sis punts per sota la zona de descens.


El triomf segur que donarà encara més ales a un equip que, sobretot per les lesions, ha tingut un primer tram de curs complicat. Però se n’estan sortint molt bé i la victòria contra el líder aquest dissabte demostra que una de les coses més importants perquè un grup funcioni és el treball en equip. Amb aquesta actitud, de victòries, en vindran moltes més.

Etiquetes:
Esports