26 d'abril de 2024

El Cicle d'Hivern de Manlleu porta el drama romàntic «Maya»

La història de la directora Mia Hansen-Løve gira al voltant de Gabriel, un periodista de guerra

Albert Vilella 1 de febrer de 2020 a les 12:59
El Cicle de Cinema d'Hivern de Manlleu s'organitza cada diumenge | elter.net

El Patronat del Casal de Gràcia ofereix una nova proposta cinematogràfica per aquest diumenge 2 de febrer. El Cicle de Cinema d’Hivern de Manlleu, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, s’organitza cada diumenge a les 19 h al Teatre-Cinema Casal de Gràcia, tret de l’últim cap de setmana de mes, que es projecten pel·lícules sota el marc del Cicle Gaudí. Després de Nikolaus Leytner i Neus Ballús, arriba el tron de la directora francesa Mia Hansen-Løve.


En aquesta ocasió es presenta el drama romàntic “Maya”, una història que gira al voltant de Gabriel, un periodista de guerra que després de quatre mesos segrestat per ISIS a Síria, decideix tornar a Goa, la India, on va viure la seva infantesa. Allà hi coneixerà a la Maya, una jove que l’acompanyarà en el seu viatge per superar el trauma i decidir què fer a continuació.


La pel·lícula es projectarà aquest diumenge a les 19 h al Teatre-Cinema Casal de Gràcia situat al Carrer Roca. El preu de l’entrada és de 7 euros. Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb l’entitat trucant al 938515022 o a través del correu patronat.gracia@gmail.com. 

Etiquetes:
Cultura