25 d'abril de 2024

L'Escola Bressol Colors organitza la xocolatada solidària pel càncer infantil

Actualment hi ha previstes 817 xocolatades, però les associacions responsables volen arribar a les 1200

Albert Vilella 2 de febrer de 2020 a les 17:26
Exterior de l'Escola Bressol municipal Colors | elter.net

L’Escola Bressol Colors de Manlleu es suma a la iniciativa “Xocolatada Solidària”, que destina tots els beneficis a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, el 15 de febrer, s’organitza aquesta activitat per aconseguir diners per la investigació del càncer infantil i, d’aquesta manera, millorar-ne els tractaments. Un total de vuit associacions treballen plegades per tirar endavant aquest projecte.   


La iniciativa, que enguany celebra la seva tercera edició, ja ha arribat a 817 centres educatius, entitats, empreses i grups diversos del territori català, espanyol, europeu i mundial. L’objectiu d’aquesta edició és arribar a les 1200 xocolatades. D’entre totes aquestes, hi ha la que organitza l’Escola Bressol Colors el proper 4 de febrer a partir de les 16 h.


A partir d’aquesta hora, l’escola vendrà xocolata i coca a 3 euros. A més, també s’hi muntaran uns inflables per a tots els assistents. L’activitat, organitzada per l’Ampa Escola Bressol Colors, compta amb la col·laboració de Quiràlia, Unic Estètic, Seidamatic i Badabadoc Comunicació.


La “Xocolatada Solidària” no és una activitat que només pugui realitzar un centre o una entitat, sinó que qualsevol grup de persones pot apuntar-se a la iniciativa i portar a terme la seva pròpia xocolatada. Per a més informació es pot consultar la pàgina web oficial de la iniciativa xocolatadasolidaria.org.

Etiquetes:
Societat