24 d'abril de 2024

Bon Preu obrirà el nou Esclat de Manlleu el 25 de febrer

L'empresa reorganitzarà els establiments i tancarà els supermercats de Vilamirosa i la carretera d'Olot

Raimon Roma 6 de febrer de 2020 a les 12:44
El nou establiment obrirà les portes el 25 de febrer | elter.net

Les obres del nou hipermercat Bonpreu, edificat a la zona de Can Brocato, estan arribant al seu final i l’empresa ha confirmat a Ràdio Manlleu i elter.net que el pròxim dimarts 25 de febrer es farà la inauguració i les portes s’obriran per primera vegada.


Poc més de dos anys després de l’inici del projecte per fer el nou Bonpreu a Manlleu, l’hipermercat i el seu entorn s’obrirà el públic a finals d’aquest mes. Aquest fet no suposarà el tancament de l’Esclat del Passeig de Sant Joan, però si que tancaran els dos supermercats que Bonpreu té al carrer Vilamirosa i a la carretera d’Olot. Alguns veïns i veïnes de la zona, especialment de Vilamirosa, han fet públic el seu malestar pel tancament del “supermercat del barri”, però l’empresa qualifica aquesta acció de reorganització després de la construcció del nou Esclat. Les persones que treballen en aquests dos supermercats que tancaran seran recol·locades al nou Bonpreu.


Aquestes obres també han comportat la creació d’un carril bici que connecta el Passeig del Ter amb l’Arborètum, un nou parc infantil i l’adequació d’una zona que, en paraules de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, al gener del 2018, quan es van iniciar els moviments per tirar endavant l’obra, “s’estava deixant una mica de banda”. Arran de l’obertura del nou Esclat, l’altre que hi ha a la ciutat, al Passeig de Sant Joan, es tancarà unes tres setmanes per fer-hi reformes. El nou hipermercat de Manlleu gaudirà també d’espais com un basar i ha costat a Bon Preu uns 10 milions d’euros.

Etiquetes:
Societat