26 d'abril de 2024

4a Jornada de Serveis a la Comunitat de l'Institut Antoni Pous

La conferència inaugural anirà a càrrec del periodista i escriptor Gaspar Hernàndez

elter.net 9 de febrer de 2020 a les 11:20
La motivació, la sexualitat i la integració social són temes que es tractaran durant la jornada

L’institut Antoni Pous de Manlleu celebra la quarta edició de la Jornada de Serveis a la Comunitat. L’alcalde, Àlex Garrido, juntament amb Dolors Collell, directora dels Serveis Territorials d’Educació de la Catalunya Central i Lluís Monteis, director de l’Institut Antoni Pous i Argila, seran els encarregats d’inaugurar aquesta jornada, que tindrà lloc el 12 de febrer al Museu del Ter de Manlleu.


La motivació, la sexualitat i la integració social són temes que es tractaran en el seguit de xerrades i conferències, que es realitzaran durant el matí del proper dimecres. La conferència “Els secrets de la motivació i l’estat d’ànim positiu” a càrrec del periodista i escriptor, Gaspar Hernàndez, encetarà el cicle.


A partir de les dotze del migdia, i després d’haver fet una pausa per esmorzar, començaran tres xerrades simultànies. “El gènere i la sexualitat en infants de 0-6 anys” amb la psicòloga i sexòloga, Elena Crespi; “Aportació de la neurociència a la integració social a càrrec de la doctora en neurociència, Marta Portero, i “Sexualitat i diversitat funcional, mites i realitats” que comptarà amb Gemma Deulofeu, psicòloga i sexòloga. 

Etiquetes:
Cultura