25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu guanya el derbi contra el Tona (1-2)

Malgrat les males condicions del camp, l'equip manlleuenc ha aconseguit emportar-se els tres punts

Ramon Anglada/Albert Vilella 9 de febrer de 2020 a les 17:52
Aquesta temporada el Manlleu ha guanyat els tres derbis que ha jugat | elter.net

Victòria treballada del Manlleu al camp del Tona per 1-2. Aquest diumenge l’equip manlleuenc s’ha enfrontat al tercer derbi de la temporada. De nou, el conjunt entrenat per Manel Sala ha demostrat que se li dona bé aquest tipus de partits i ha aconseguit tres punts en un camp complicat. El mal estat de la gespa no ha permès que el Manlleu jugués com ho fa sempre. Tot i això, davant la dificultat de jugar per terra, els manlleuencs s’han adaptat i han canviat a atacs molt més directes. L’equip s’ha fet fort a les àrees i s’ha imposat a base de contundència.

Campayo ha sigut l’encarregat d’oxigenar i donar continuïtat als contracops. D’aquesta manera, amb un refús i un contracop, l’equip ha marcat els dos primers gols abans del descans, el primer obra d’Alsina i el segon d’Escarrabill.

A la represa, el Tona ha tingut les seves oportunitats. Les més destacades, un penal fallat per Pol Coll i el córner que ha acabat amb el primer i únic gol de l’equip rival. Els últims minuts el Manlleu ha hagut de suportar la pressió d’un equip amb forces renovades després del gol. Tot i això, l’equip ha defensat bé i ha aconseguit emportar-se els tres punts cap a casa.