26 d'abril de 2024

L'alcalde Àlex Garrido assumeix la presidència de l'Àrea d'Administració de la Federació de Municipis de Catalunya

Va ser nomenat en una reunió del Comitè Executiu, que va aprovar l'organigrama de les comissions sectorials de l'entitat

elter.net 13 de febrer de 2020 a les 10:06
Àlex Garrido, a la reunió del Comitè Executiu | FMC

A principis d’aquesta setmana, l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, va ser escollit com a nou president de l’Àrea d’Administració de la Federació de Municipis de Catalunya, en una reunió del Comitè Executiu de l’entitat on es va aprovar el nou organigrama sectorial de l’entitat.


La designació del batlle de Manlleu al càrrec és pel període 2020-2023 i tindrà com a vicepresident Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell. L’àrea que presideix Àlex Garrido inclou tres comissions, la de finançament local, funció pública i seguretat i protecció civil. Ahir, en un dels primers actes com a president de l’Àrea d’Administració, Àlex Garrido va participar en la xerrada “Fer ciutadania des del món local”, organitzada per la Secretaria d’Igualtat Migracions i Ciutadania i que va comptar amb la presència de l’activista social manlleuenc Youcef Allaoui i del conseller Chakir El Homrani.


En total son set les àrees sectorials de la Federació de Municipis de Catalunya, que va definir el seu organigrama en un acte on també es va aprovar el pla de treball de l’entitat 2020-2023. Entre altres objectius, aquest pla s’orienta a treballar per la unificació de les dues entitats municipalistes.

Etiquetes:
Política Municipal