25 d'abril de 2024

Mama Dembele, a l'«All Star» de l'NBA de Chicago

La jugadora manlleuenca és a l'espera d'escollir universitat i fer el salt al bàsquet dels Estats Units el curs que ve

Raimon Roma 13 de febrer de 2020 a les 12:45
Mama Dembele és una habitual a les convocatòries de la selecció espanyola | FIBA

La jugadora manlleuenca de l’equip Segle XXI, formada a les categories inferiors del CB Manlleu, Mama Dembele, està a punt per fer el salt a la Lliga Universitària dels Estats Units.


Dembele es troba actualment a Chicago per participar, del 14 al 16 de febrer, a l’”All Star” que organitza l’NBA. En aquest espectacular esdeveniment “basquetbolístic”, on participen estrelles de primer nivell de l’NBA com Lebron James, Luka Doncic o Giannis Antetokounmpo, també hi serà la manlleuenca Mama Dembele. Ha estat una de les dues jugadores espanyoles convidades al campus anomenat “Basketball Without Borders”, on es veuran 64 nois i noies, d’entre 16 i 18 anys i de 34 països diferents que gaudiran d’aquest esdeveniment i demostraran el seu potencial. D’aquest campus han sortit grans jugadores que estan triomfant actualment a la WNBA, l’NBA femenina.


Aquesta és la quarta vegada que Dembele viatja als Estats Units en els últims mesos. Anteriorment ho ha fet a Nebraska, Missouri i Nova York. Aquestes visites van servir perquè visités universitats, una d’elles, on estudiarà la prometedora jugadora de Manlleu el curs que ve i així podrà, també, disputar la prestigiosa lliga universitària i fer, als seus 18 anys, el salt al bàsquet estatunidenc.

Etiquetes:
Esports