25 d'abril de 2024

Toca «Jam Session» al Manlleuet

El grup "Manlleuet Jazz Quartet" serà l'encarregat d'encetar aquesta actuació improvisada

elter.net 15 de febrer de 2020 a les 11:00
L'entrada a la "Jam Session" del Manlleuet serà invertida | elter.net

La “Jam Session” del Manlleuet torna el proper diumenge a les 18 h. Dos cops al mes, la primera i la tercera setmana, la cerveseria restaurant manlleuenca es converteix en una sala de concerts per on passen grups locals i comarcals. La proposta musical del “Manlleuet Jazz Quartet” s’emmarca dins d’aquest programa ple d’actuacions, que s’organitzen durant tot l’any al subterrani del local.


Marcel·lí Druguet al saxo, Carles Planas al piano, Ignasi Revetlle al baix i Joan Molina a la bateria seran els músics titulars de la “Jam Session”, però qualsevol artista que s’hi vegi en cor, pot pujar l’escenari i afegir-se a aquest concert improvisat. L’entrada a la sessió serà invertida, això vol dir que un cop acabi l’actuació, els assistents podran decidir el que volen pagar.


Durant anys el Manlleuet s’ha anat consolidant com a punt viu i actiu de la ciutat. Pel local situat a la plaça Fra Bernadí hi passen espectacles, concerts i activitats de tota mena, que reuneixen als manlleuencs i a les manlleuenques. A principis de mes l’artista vigatana Antònia Barnolas va oferir una actuació de música lleugera amb veu i guitarra. Aquest diumenge serà el torn dels “Manlleuet Jazz Quartet” i caldrà esperar unes setmanes per veure quina és la següent proposta de la cerveseria restaurant manlleuenca.

Etiquetes:
Cultura