25 d'abril de 2024

Renfe reforça el desplaçament per assistir al Carnaval de Torelló

La línia 3 de Rodalies programa dos trens a primera hora del matí de diumenge que pararan a Manlleu

elter.net 19 de febrer de 2020 a les 18:40
Renfe amplia el servei amb motiu del Carnaval de Torelló | elter.net

Aquest pròxim dissabte se celebra el popular Carnaval de Torelló i un dels mètodes de transport més habituals per a tots i totes les assistents a l’esdeveniment és el tren.


Des de Manlleu, cada any surten desenes de ciutadans direcció la Vall del Ges amb un tren de la línia 3 de Rodalies, que ha decidit oferir un servei especial per aquest dissabte. Renfe reforça la comarca d’Osona amb 2.100 places durant tot el cap de setmana. A més, Rodalies de Catalunya ha programat la circulació de dos trens especials amb sortida de Torelló a les 6:27 i a les 7h i realitzant parada a Manlleu i Vic.


Durant aquests dies i per tal de coordinar i planificar aquest operatiu especial de Carnaval, en coordinació amb Mossos d’Esquadra i Policia Local i la col·laboració de les Conselleries de Seguretat Ciutadana dels diferents municipis, s’ha dissenyat un operatiu especial de seguretat que estarà operatiu durant els dies de major moviment de viatgers. D’altra banda, s’instal·laran validadores de bitllets d’entrada a la plaça de l’estació per accedir directament a l’andana sense haver de passar pel vestíbul i evitar aglomeracions.

Etiquetes:
Societat