25 d'abril de 2024

Arriba la 5a edició de La Sardinada al Mercat Municipal

Alumnes del Programa de Formació i Inserció d'auxiliar de cuina seran els encarregats de cuinar

elter.net 20 de febrer de 2020 a les 13:12
La sardinada es farà el pròxim 26 de febrer | elter.net

Seguint la tradició gastronòmica del dimecres de cendra, que marca la finalització dels carnavals, l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu junt amb l’alumnat del Programa de Formació i Inserció (PFI-PTT) de Manlleu d’auxiliar d’hoteleria, cuina i sala, porten a terme la cinquena edició de La Sardinada.


Enguany l’Associació preveu que es consumeixin un total de 300 sardines i uns 5 quilos de pa. El pròxim dimecres 26 de febrer, des de les 11h fins a les 13h, al carrer Pintor Guàrdia, davant el Mercat Municipal, totes aquelles persones que ho desitgin podran fer un tastet de sardines a la brasa acabades de coure i acompanyades per una llesca de pa i vi. El preu del tastet és de 2,5 € i els tiquets es poden adquirir el mateix dia. Per totes aquelles persones que treballen hi ha un servei d’encàrrecs que es poden fer a la botiga de flors El Roser, ubicada al mateix mercat. Els encàrrecs es podran fer fins al dilluns 24 i, amb l’objectiu de cuidar el medi ambient, caldrà que les persones portin una carmanyola pel seu transport.


Des del Mercat es valora molt positivament aquesta activitat  ja consolidada que reforça les accions de dinamització comercial i consolida la promoció del mercat en el seu entorn i al mateix temps empodera l’alumnat del PFI-PTT de Manlleu. Els programes de formació i inserció (PFI) es dirigeixen a joves de 16 a 21 anys que han deixat l’ESO i els proporciona la possibilitat de tornar al sistema educatiu i d’obtenir l'aprenentatge per accedir al mercat de treball. Durant aquest curs a Manlleu s'ofereix en la modalitat Pla de transició al treball (PTT) en dues especialitats: Auxiliar de pastisseria i fleca i auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració.

Etiquetes:
Societat