24 d'abril de 2024

El Magicstudio CP Manlleu visita el Telecable Gijón, l'últim equip que li va prendre punts a l'OK Lliga

Les de Jordi Boada poden completar una volta sencera guanyant tots els partits si sumen els tres punts a Astúries

Raimon Roma 21 de febrer de 2020 a les 12:42
Les manlleuenques afronten dos partits aquest cap de setmana | CP Manlleu

El Magicstudio CP Manlleu afronta una doble jornada aquest cap de setmana a Astúries. Les manlleuenques juguen aquest dissabte, a les 19:15h, a la pista del Telecable Gijón i diumenge, a les 12:30h, es veuran les cares amb el Cuencas Mineras.


El passat 12 d’octubre, el Gijón va derrotar el Manlleu per 2 gols a 3. Des d’aleshores, les de Jordi Boada han contat tots els seus partits a l’OK Lliga, dotze, per victòria. L’equip ha crescut amb el pas de les jornades i aquest dissabte poden completar una volta completa guanyant. Un repte més per l’equip, ara segon a l’OK Lliga a un punt del Cerdanyola, això sí, amb dos partits menys que les vallesanes. El Telecable és quart amb 32 punts i per història i potencial és un dels grans rivals a batre.


Diumenge el Magicstudio CP Manlleu jugarà el segon partit del cap de setmana a Astúries. Ho faran a la pista del Cuencas Mineras, penúltim classificat, amb nou punts, a l’OK Lliga. Les manlleuenques saben que tan importants son els punts de dissabte com els de diumenge i que en aquest darrer partit no poden fallar. Els dos partits es podran seguir en directe a Ràdio Manlleu, amb Dionís Crusellas, enviat especial a Gijón.

Etiquetes:
Esports