25 d'abril de 2024

El Magicstudio CP Manlleu aconsegueix completar una volta sencera guanyant

Les manlleuenques van guanyar el partit contra el Gijón (2-4) i també l'enfrontament davant del Cuencas Mineras (3-6)

Dionís Crusellas/Albert Vilella 23 de febrer de 2020 a les 19:17
Les dues victòries reafirmen a les manlleuenques com a líders de la classificació | CP Manlleu

El Magicstudio CP Manlleu tornava a tenir un cap de setmana ocupat, amb dos enfrontaments per davant. El primer, el dissabte contra el Telecable Gijón (2-4) pertanyent a la dissetena jornada de l’OK Lliga femenina. El segon, el diumenge davant del Cuencas Mineres (3-6) de la jornada 21. Dues victòries que reafirmen a les manlleuenques com a líders de la classificació, amb cinc punts de diferència amb el segon, i certifiquen el bon estat de forma de l’equip de Manlleu, que ha aconseguit completar una volta sencera guanyant.

El dissabte va tocar visitar el camp del Telecable Gijón, l’únic equip que aquesta temporada ha aconseguit superar al Manlleu. Les manlleuenques van tenir uns bons primers minuts, malgrat això, va ser el Gijón qui va encetar el marcador a causa d’una errada defensiva del Manlleu, que Núria Obeso va aprofitar. Tot i això, l’equip visitant va reaccionar ràpidament i Maria Díez va empatar el partit al cap de pocs minuts. Aida Mas i Anna Bullo donaven la volta a la truita i posaven l’1 a 3 abans del descans. Pocs instants després d’haver començat la segona part Nara López va marcar l’1 a 4. Els últims minuts del partit el domini va ser altern i les asturianes van marcar el seu segon gol.

El partit del diumenge va ser una altra història. La primera part el Manlleu va dominar amb fermesa, arribant el descans amb un contundent 0 a 5. Maria Díez en va fer tres i Nara López i Ona Castellví van fer dues dianes cadascuna. A la segona part el Cuencas Mineras va escurçar distàncies. Viznia Fernanda Silva va posar l’1 a 5 i Alba Garrote va fer el segon per l’equip local. Minuts més tard, Ona Castellví feia el sisè de falta directa i Adriana Garcia, del Cuencas Mineras, feia el 3 a 6.