27 d'abril de 2024

El Ple aprovarà el Pla Local de Joves de Manlleu 2020-2023

A la sessió també es proposarà una moció per a la millora del civisme i la convivència a la ciutat

elter.net 24 de febrer de 2020 a les 11:48
El ple es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu | elter.net

Aquest dimarts, 25 de febrer, se celebra a la sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu el ple ordinari d’aquest mes, que com sempre es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.


Un dels punts principals de l’ordre del dia serà l’aprovació del Pla Local de Joves de Manlleu pel període 2020-2023   , que ha comptat amb la participació ciutadana i que s’ha basat, en part, amb l’opinió dels joves sobre com creuen que hauria de ser el municipi en el futur. Al ple, Manlleu s’adherirà a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores i s’aprovarà la denominació de dues places noves a Manlleu, com són la “Plaça de les Dones del Ter”, davant el Museu del Ter i la “Plaça U d’Octubre”, situada a l’antiga plaça del mercat del dilluns.


Aquests són alguns dels punts més destacats de l’ordre del dia del ple del mes de febrer, on també s’han fet dues propostes i mocions. La primera, relacionada amb la millora del civisme i la convivència a Manlleu i la segona, una moció per impulsar una línia diària de bus interurbà entre Osona i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Etiquetes:
Política Municipal