26 d'abril de 2024

Divendres comencen les celebracions del «Dia d'Andalusia»

Es realitzaran diverses activitats a la Biblioteca, el Mercat Municipal i al local de la Peña Flamenca de Manlleu

elter.net 27 de febrer de 2020 a les 10:50
Els actes del Dia d'Andalusia comencen aquest divendres | elter.net

Aquest divendres, 28 de febrer, comencen els actes de celebració del Dia d’Andalusia a Manlleu, que s’allargaran fins al pròxim 15 de març amb actes a diferents punts de la ciutat.


El primer de tot, aquest divendres, es farà a partir de les 19:30h a la Biblioteca Municipal i s’emmarca en els actes del Dia Internacional de la Dona. Es farà una conferència a càrrec de l’historiador manlleuenc Emili Bayón, que recordarà la figura de l’andalusa Mariana Pineda, un símbol  de la lluita per la igualtat i les llibertats. Dissabte serà el torn del tradicional tast d’olis de la mediterrània, al Mercat Municipal, de 10 a 11:30h, amenitzat per l’actuació del cor “A Nuestro Aire”. El mateix dia, al local de la Peña Flamenca de Manlleu, presentació del llibre “El Duende Distraído”, a càrrec de Mario Herrero, l’autor. Començarà a les 19h, l’entrada serà gratuïta i es podran comprar exemplars.


La setmana que ve, el dissabte 7 de març, a les 19h, també al local de la Peña es farà una tertúlia flamenca a càrrec d’aficionats del ball, cant i guitarra espanyola. Finalment, per tancar els actes del Dia d’Andalusia a Manlleu, el dissabte 15 de març, a l’ermita de Sant Jaume, dia de convivència. Des de primera hora del matí s’organitzen diferents activitats com esmorzar i jocs de cucanya i “cocido andaluz” per tots els assistents.

Etiquetes:
Cultura