26 d'abril de 2024

Detenen dos veïns de Manlleu, de 16 i 18 anys, relacionats amb quatre robatoris amb arma de foc

Els Mossos ja van detenir una altra persona de 19 anys relacionada amb el cas i busquen un quart implicat

elter.net 27 de febrer de 2020 a les 16:38
Els Mossos ja han realitzat tres detencions de persones implicades en el cas | elter.net

Al matí d’aquest dijous els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local, han detingut un veí de Manlleu, de 16 anys, relacionat amb quatre robatoris amb arma de foc realitzats entre els mesos de desembre i gener a comerços de Manlleu, Roda de Ter i Vic.


Fa uns dies el cos policial ja va detenir un altre veí de Manlleu, de 19 anys, com a presumpte autor dels fets. Diumenge passat els Mossos van detenir a Vic una segona persona, de 18 anys i també de Manlleu i avui, a la ciutat, s’ha detingut un quart implicat, aquesta vegada un menor de 16 anys. Des dels Mossos d’Esquadra informen que la investigació continua oberta i busquen una quarta persona implicada amb aquests casos de robatoris amb arma de foc. Dels darrers detinguts, el major d’edat va quedar en llibertat després de declarar i el menor continua a les dependències judicials.


Se’ls atribueixen quatre robatoris amb arma de foc entre els mesos de desembre i gener a comerços de Manlleu, Roda de Ter i Vic. A Roda de Ter, dues persones amb la cara tapada van intimidar amb una arma de foc el treballador d’un comerç i van aconseguir 1.500 euros. Aquesta manera d’operar es va repetir en una botiga d’alimentació de Manlleu, en una gasolinera de Vic –d’on van aconseguir 1.600 euros de la caixa enregistradora- i en un supermercat de Roda –on van robar 400 euros més.

Etiquetes:
Societat