25 d'abril de 2024

El Museu del Ter presenta la memòria del 2019

Manté el nombre de visitants i fa valdre tots els seus àmbits d'actuació

elter.net 28 de febrer de 2020 a les 12:40
El Museu del Ter presenta les dades del 2019 | elter.net

Gairebé 27.000 persones van passar el 2019 al Museu del Ter. Aquestes ho van fer per visitar les sis exposicions temporals de producció pròpia, les diverses activitats educatives que organitza l’entitat o, entre d’altres, les visites guiades a llocs com la Colònia Rusiñol.


La recerca i conservació del patrimoni, l’acció educativa, la divulgació i dinamització cultural o la promoció turística  són algunes de les línies d’actuació del Museu del Ter que va desenvolupar el 2019. Amb aquests paràmetres es van organitzar diverses activitats com per exemple, l’exposició amb motiu dels 90 anys de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca. Com sempre, el teatre al Museu va ser també un dels punts d’atracció més importants pels visitants, que també van poder conèixer de primera mà com va ser la repressió franquista a Manlleu gràcies a l’exposició “No se’n parlava” o l’espai dedicat als 100 anys celebrats per l’empresa Gràfiques Manlleu.


A la memòria s’hi troben informacions qualitatives i impactes quantitatius, encara que des del Museu asseguren que aquest darrer aspecte és difícil de concretar. Podeu consultar la memòria de l’entitat fent clic en aquest enllaç.

Etiquetes:
Societat