24 d'abril de 2024

Activitats programades a Manlleu en el marc del Dia Internacional de la Dona

Els actes s'allargaran durant mes de març i la programació compta amb la implicació de moltes entitats de la ciutat

elter.net 28 de febrer de 2020 a les 17:53
A la plaça alumnes de l'Antoni Pous llegiran el manifest | elter.net

La primera es farà a Ràdio Manlleu, aquest dimecres 4 de març, a les 19h, a l’informatiu ‘Manlleu al dia’. Es tractarà el tema ‘Horts municipals, una mirada des de les dones’, amb la presència de dues dones vinculades als horts municipals. També hi seran Iolanda Gallego, tècnica d’intervenció comunitària i Helga Masramon, tècnica d’igualtat.


El dijous 5 de març, a partir de les 17h, lectura del Manifest del 8 de Març en homenatge a la manlleuenca Maria Rosa Collell i Domènech, entre d’altres, una de les grans impulsores de la Festa del Serpent. Tot seguit, espectacle de dansa per a tota la família a càrrec de Núria Serra. Ràdio Manlleu també farà programes especials com el Rincón del Cante, el dijous 5 de març, on es llegiran fragments de Mariana Pineda, defensora de les llibertats de les persones. L’endemà, divendres, el programa d’esport femení ‘Femesport’ s’aprofundirà en les dificultats de les dones en l’àmbit esportiu. El Dia Internacional de la Dona és el 8 de març i per aquest diumenge s’inaugurarà la Plaça de les Dones del Ter, situada davant el Museu del Ter. A la tarda, a les 18h, obra de teatre ‘1.000 maneres de sentir’, una creació pròpia del Teatre Centre i que es representarà a l’Espai Rusiñol.


Aquestes són algunes de les activitats que es preparen per celebrar el Dia Internacional de la Dona i en aquest enllaç podeu veure-les totes. D’altra banda també s’ha preparat una exposició col·lectiva titulada “Des de la nostra pell”, on participen més de trenta dones artistes. La inauguració serà el dia 6 de març (20:30h) a la sala d’exposicions de Can Puget.

Etiquetes:
Societat