24 d'abril de 2024

«Des de la nostra pell», una exposició col·lectiva i singular amb motiu del Dia de la Dona

Han participat 36 artistes de Manlleu o vinculades amb la ciutat en un recull d'obres de diferents branques artístiques

elter.net 3 de març de 2020 a les 18:42
Les dones artistes han fet vàries trobades per preparar l'exposició | elter.net

L’exposició “Des de la nostra pell” compta amb la participació de 36 artistes de Manlleu o vinculades a la ciutat, que han volgut plasmar a través de la pintura, l’escultura, la fotografia i la literatura i altres tècniques, la seva visió particular sobre la temàtica preferent d’aquesta exposició: el cos de la dona o els detalls.


Aquesta exposició col·lectiva és una de les novetats del programa d’actes del 8 de març a Manlleu. Després de fer una convocatòria a través de les xarxes socials on es buscaven “dones artistes i manlleuenques” i proposar-los treballar conjuntament alguna activitat en el marc del 8M, va néixer “Des de la nostra pell”, una exposició pensada, dissenyada i creada per aquestes 36 dones.


Aquesta activitat sorgeix amb la intenció d’afavorir la participació de les dones i donar-los l’oportunitat d’expressar-se a través de les arts plàstiques, les arts visuals, les arts escèniques, la literatura i la música. El visitant podrà gaudir de les diferents tècniques emprades: pintura, escultura, fotografia, literatura, esmalt, filigrana, collage digital, vídeo o arts escèniques, entre d’altres.


La inauguració de l’exposició “Des de la nostra pell” tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget  el pròxim divendres, 6 de març, a les 20.30h. L’acte comptarà amb una actuació musical de glosa, a càrrec de Cor de Carxofa i un espectacle d’arts escèniques i de creació col·lectiva: “en la nostra pell”, a càrrec de sis dones en escena de diferents edats: Irene Gutiérrez, Cristina Maroto, Iris Pérez, Marina Vilà, Núria Jané i Júlia Piquer i amb la col·laboració de Neus Colomer i Júlia del Puerto. L’exposició es podrà visitar del 7 al 29 de març de 2020 en horari de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre.

Etiquetes:
Cultura