26 d'abril de 2024

La zona del Voltreganès ja torna a tenir cobertura de telefonia mòbil

La mesura provisional és per tres mesos, però ja es busca una ubicació definitiva

El Ter 2 de febrer de 2009 a les 11:51
La problemàtica s'ha desencallat després de quasi tres mesos sense cobertura
Després de mesos de conflicte amb Telefónica de Móviles España S.A. perquè instal•lés una nova antena, els habitants del Voltreganès ja tenen cobertura de Movistar. El venciment del contracte de lloguer entre el propietari de l’edifici del terreny on hi havia una antena i la companyia va ser-ne la causa.

Les accions empreses pels ajuntaments de les Masies de Voltregà, Sant Hipòlit de Voltregà i la Presidència de la Cambra de comerç i indústria d’Osona han desencallat el tema.

S’ha instal•lat una nova antena mòbil provisional per donar cobertura als abonats de la companyia Movistar dels dos municipis. Els ajuntaments havien presentat a la companyia diferents espais municipals per agilitzar la seva instal•lació, però l’empresa s’ha decantat per uns terrenys particulars. Això permet desencallar la problemàtica plantejada, després que Movistar retirés l’antena fixa que tenia ubicada al centre de Sant Hipòlit de Voltregà sense avisar als abonats. Ara l´empresa i ajuntaments estan avaluant els espais més idonis per a la instal•lació d´una antena fixa que eviti que es torni a repetir la situació viscuda en els darrers mesos.

Els veïns i empresaris de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà es veien perjudicats per l´actitud de l´empresa, en especial els petits industrials, que en el context de la situació econòmica actual no podien atendre la demanda dels seus clients al no poder ser localitzats a través de la telefonia. La falta de cobertura afectava uns 6.000 habitants des de finals del mes de novembre.

Movistar ha instal·lat una unitat mòbil de telefonia per donar cobertura

Etiquetes: