27 d'abril de 2024

El Lab Manlleu oferirà un taller que ensenyarà tècniques per alliberar la creativitat

La proposta s'emmarca dins de la iniciativa "EmpreneDones" dirigit a totes les dones autònomes i emprenedores

elter.net 8 de març de 2020 a les 16:16
El taller es farà a l'Espai Coworking.Lab Manlleu, al carrer Prior Tarafa | elter.net

L’escriptora manlleuenca Sandra Parés impartirà un taller on s’explicaran tècniques per alliberar la creativitat. El proper dijous l’Espai Coworking de Manlleu acollirà aquesta proposta que s’emmarca dins del programa d’activitats “EmpreneDones”, una iniciativa que cada mes organitza tallers dirigits a totes les dones autònomes i emprenedores que tinguin ganes de compartir inquietuds i dubtes.


Sandra Parés és escriptora de novel·les juvenils, de fantasia i romàntica. També es dedica a ajudar a empreses i emprenedors a aprendre tècniques de narració i storytelling per aplicar-les a la comunicació del seu negoci i en la gestió dels seus continguts digitals: web, blog o xarxes socials. Una de les seves obres més conegudes és la trilogia “Tierra de Brujas”, tres llibres que barregen aventura, amistat, màgia, misteri i amor en un món fantàstic.


La sessió es realitzarà el proper dijous 12 de març i començarà a les 18:30 h a l'Espai Coworking, situat al carrer Prior Tarafa. Les inscripcions es poden fer a través del correu lab@manlleu.cat. La inscripció és totalment gratuïta. “EmpreneDones” rep el suport de l’OPE Manlleu, el Lab Manlleu i la Diputació de Barcelona.

Etiquetes:
Cultura