25 d'abril de 2024

 «L'últim teló», una representació teatral amb motiu de l'exposició «Manlleu, ciutat de teatre»

L'obra és una mirada a la història del teatre a Manlleu amb dramatúrgia d'Emili Jané i produïda pel Teatre Centre

elter.net 10 de març de 2020 a les 10:30
Els actors, al costat d'Emili Jané, dramaturg de l'obra | Museu del Ter

El Museu del Ter i Teatre Centre presenten l'espectacle "L'últim teló", una representació amb motiu de l'exposició temporal "Manlleu, ciutat de teatre" que es pot veure al museu fins al 3 de maig de 2020.


L'espectacle es podrà veure els dies 13, 14 i 27 de març a les 21h i el diumenge 15 de març a les 19h, i és una mirada des del teatre a la història mateixa del teatre a Manlleu des de l’experiència d’una tramoia amb anys i anys de dedicació discreta i altruista al teatre. Mentre desmunta i recull per darrera vegada el material escènic abans del tancament definitiu del teatre repassa alguns dels textos més significatius que s’hi havia representat. Mentrestant, el jove que l’ajuda es mostra més preocupat pel contingut del seu mòbil. Dues generacions i dues maneres de fer que són un repàs a la història del teatre al mateix temps que ens fan reflexionar sobre el seu futur.


Emili Jané ha estat l'encarregat de la dramatúrgia i de la redacció dels textos dramàtics de l'obra, que han estat triats amb la col·laboració de Neus Colomer i Judit Caballeria, comissària de l’exposició “Manlleu, ciutat de teatre”. Abel Cobos, Irene Gutiérrez i Pere Riera són els actors. “L’últim teló” es podrà veure al teatrí del Museu del Ter i el preu de l’entrada és de 5 euros.

Etiquetes:
Cultura