25 d'abril de 2024

Manel Sala renova un any més com a entrenador de l'AEC Manlleu

El tècnic i el seu ajudant, Àlex Farrés, seguiran a la banqueta manlleuenca el curs 2020-2021

Raimon Roma 11 de març de 2020 a les 13:40
Manel Sala i Àlex Farrés, als extrems de la imatge, entrenadors del conjunt manlleuenc | AEC Manlleu

Resten encara deu jornades perquè acabi la temporada al grup 1 de Primera Catalana, però Manel Sala i el seu ajudant, Àlex Farrés, s’han guanyat renovar un any més amb l’AEC Manlleu i seran els tècnics del primer equip la temporada 2020-2021.


Manel Sala agafava la responsabilitat d’ocupar la banqueta històrica i exigent del Manlleu aquest passat estiu, en la que és la seva primera experiència dirigint un equip. L’osonenc deixava enrere la seva etapa com a futbolista, amb una darrera estada al Manresa, per afrontar aquest nou repte. Després d’un inici de temporada amb dubtes i resultats que no acompanyaven, especialment a domicili, al mes de novembre es va girar la truita i l’equip va agafar una velocitat de creuer que encara avui dia no ha reduït. Nou victòries en els últims dotze partits han permès a l’equip ascendir fins a la quarta posició, a només un punt de la segona plaça, que dona dret a jugar la promoció d’ascens a Tercera. Escoltem Manel Sala just després de signar la seva renovació.


En part, aquests resultats han fet decidir a la junta del Manlleu renovar el tècnic. També, el joc de l’equip. Acostumats a veure un futbol més directe, rocós i sense combinació, el públic manlleuenc, enguany, s’ho està passant bé al Municipal. L’equip juga bé, els resultats a casa acompanyen i els jugadors han entès i apliquen la manera de jugar que volen inculcar els entrenadors, Manel Sala i Àlex Farrés, que seguiran la temporada 2020-2021 al capdavant del primer equip de l’AEC Manlleu.


Roger Fortet i Rubén Pérez, nous coordinadors del futbol base


Aquest dimarts també es va presentar al Municipal d’Esports el nou projecte de coordinació del futbol base de l’AEC Manlleu. Els nous coordinadors seran Roger Fortet i Rubén Pérez, que des de ja mateix es fan càrrec de la coordinació del futbol 7 i a partir de la temporada que ve, també del futbol 11.


“Es tracta d’un projecte transversal entre els jugadors, els entrenadors, la junta i les famílies. L’objectiu és formar persones, jugadors i entrenadors, que faran que els futbolistes millorin constantment, amb una metodologia molt clara que impulsarem immediatament”, declarava Fortet. El responsable de futbol base, que serà l’enllaç amb els coordinadors, serà Sam Rierola.

Etiquetes:
Esports