24 d'abril de 2024

La Piscina Municipal de Manlleu obre el període d'inscripció pels cursos de natació d'abril a juny

Els cursets del tercer trimestre s'iniciaran el 14 d'abril i finalitzaran el divendres 19 de juny

elter.net 11 de març de 2020 a les 17:01
S'obriran les inscripcions pels cursets de la piscina | elter.net

El pròxim dilluns 23 de març s’obrirà un nou període d’inscripcions pels cursos de natació de la Piscina Municipal de Manlleu i aquestes noves inscripcions es tramitaran a la recepció de la piscina durant l’horari d’obertura de la instal·lació.


El nombre de places disponibles estarà condicionat per les places que alliberin els actuals cursetistes que no vulguin continuar durant el tercer trimestre. Les persones que han participat en algun curset de natació durant el segon trimestre, tenen la plaça automàticament assignada al mateix curset de natació pel tercer trimestre, i s’efectuarà un càrrec de l’import a través d’un rebut domiciliat pel banc, evitant així haver de confirmar la participació.


Al contrari, aquells cursetistes que no vulguin continuar, hauran de comunicar-ho a la recepció de la piscina i tramitar la baixa pertinent abans del 20 de març, perquè no es giri el rebut pel banc, i perquè la seva plaça quedi lliure i es pugui omplir a partir del dia 23 amb nous participants. Per tramitar la inscripció als cursets del període abril-juny serà necessari un document d’identitat, per prendre les dades personals tant dels cursetistes com del pare, mare o tutor en cas que el cursetista sigui menor d’edat i s’haurà d’abonar la totalitat de l’import del curset.

Etiquetes:
Esports