25 d'abril de 2024

Manlleu amplia l'encomana de gestió de residus amb el Consell Comarcal per no posar en risc la subvenció del nou sistema

A primera hora se celebrava un ple extraordinari perquè dilluns s'han de presentar els documents per l'ajut europeu

elter.net 12 de març de 2020 a les 10:27
El ple s'ha celebrat a primera hora d'aquest dijous | elter.net

A primera hora d’aquest dijous, la sala de sessions de Manlleu celebrava un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia. Una votació d’urgència per evitar penalitzacions a l’hora de demanar una subvenció europea pel nou sistema de recollida selectiva.


Des de l’equip de govern s’està treballant, i ja tenen encaminat, la redacció d’un “FEDER”, un dels principals instruments financers de la política de la cohesió europea, que presentaran dilluns per tal d’optar al finançament del nou sistema de recollida porta a porta, que preveuen aplicar l’estiu del 2021. No obstant això, al ple extraordinari d’aquest dijous al matí s’ha hagut de portar a votació l’ampliació de l’encomana de la gestió al Consell Comarcal d’Osona fins al 2021. Aquesta expirava a finals d’aquest any, però han hagut de procedir a canviar-la de concepte jurídic i passar-la a encomana de gestió.


El canvi s’ha aprovat per unanimitat en un ple extraordinari que ha durat menys de quatre minuts i el qual, des de l’oposició, només ha intervingut la CUP, per destacar que no entenien l’horari d’aquest ple extraordinari per motius laborals i que renuncien a percebre la retribució per l’assistència en aquesta sessió.

Etiquetes:
Política Municipal