25 d'abril de 2024

L'Escola de Música Liceu i Off-Broadway visita el Liceu

Els alumnes van poder veure les instal·lacions i rebre classes dels professors del conservatori  

elter.net 14 de març de 2020 a les 11:01
Els alumnes d'avançat de l'Escola de Música Liceu i Off-Broadway de Manlleu | Escola de Música Liceu

Els alumnes d’avançat de l’Escola de Música Liceu i Off-Broadway de Manlleu han visitat aquesta setmana el Conservatori del Liceu de Barcelona, aprofitant les portes obertes del centre.


La cita va començar amb una “master class” de cant clàssic a càrrec del tenor i professor del Superior, Eduard Jiménez, amb la participació d’alumnes de final de carrera. La soprano Cristina Segura va ser l’encarregada d’impartir als alumnes manlleuencs una classe de respiració i ioga per a músics i cantants. Per últim, els visitants van gaudir d’una classe de piano i cordes, on van aprendre tècniques i eines per aprofitar el màxim el temps d’estudi. Cada any els alumnes de música, dansa i teatre musical visiten les instal·lacions del Liceu.  


L’Escola de Música, encapçalada per Núria Castells, va començar la seva activitat el 1993. Des dels seus inicis, el centre ha estat vinculat al Conservatori del Liceu i des del 1997 és membre de la Xarxa d’Escoles Vinculades al Liceu. El 2009 l’Escola de Música incorpora la dansa i el teatre i es converteix en la primera escola de teatre musical de la comarca d’Osona, l’Escola de Música Liceu i Off-Broadway Musicals.   

Etiquetes:
Cultura