27 d'abril de 2024

S'obren inscripcions per a la Fira alTERna't del juny

En l'anterior edició l'esdeveniment va comptar amb 30 iniciatives socials i solidàries

elter.net 15 de març de 2020 a les 11:01
Imatge d'edicions passades de l'alTERna't | elter.net

La 4a edició de l’alTERna’t, Fira d’Economia Social i Solidària d’Osona, es celebrarà el 7 de juny a l’Embarcador del Ter de Manlleu. La fira serà l’acte central d’un mes dedicat a l’economia social i solidària d’Osona.


L’objectiu d’aquesta iniciativa és convertir-se en un aparador per a totes aquelles cooperatives que segueixen aquesta filosofia i propiciar un ambient òptim perquè es relacionin entre elles i, d’aquesta manera, generar oportunitats de mercat. Enguany l’eix temàtic de la fira serà l’Emergència Climàtica.    


L’anterior edició l’alTERna’t va comptar amb 30 iniciatives socials i solidàries. En aquesta jornada també s’hi van organitzar tallers, circuits, xerrades, taules rodones i jocs.  


Les entitats que hi estiguin interessades tenen fins al 3 d’abril per fer les inscripcions i s’hi poden apuntar escrivint al correu ess@manlleu.cat o trucant al 93 851 50 22.


L’esdeveniment està coorganitzat per la Xarxa alTERna’t d’iniciatives d’ESS d’Osona i l’Ajuntament de Manlleu, amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.


 

Etiquetes:
Economia i empresa