24 d'abril de 2024

Escriptors i escriptores de Manlleu comparteixen els seus textos a través de la Biblioteca

Cada dia es publiquen fotos o vídeos d'una cinquantena d'artistes relatant les seves obres

elter.net 23 de març de 2020 a les 10:04
La manlleuenca Núria Freixa ja ha participat a "Les veus de Manlleu" | elter.net

En aquests dies de confinament, diverses entitats, equipaments o institucions manlleuenques busquen la manera de seguir actives amb el seu públic a través, principalment, de les xarxes socials. És el cas de la Biblioteca Municipal, que ha llençat la iniciativa "Les veus de Manlleu".


El principal objectiu d'aquesta iniciativa és difondre, a través de les xarxes socials de la Biblioteca, fotos i/o vídeos d'escriptors i escriptores manlleuenques que s'han unit al projecte. Aquests, llegiran textos de les seves obres i tothom qui els vulgui escoltar ho podrà fer als perfils digitals de la Biblioteca. Fins avui dia ja s'han publicat vídeos de dues escriptores manlleuenques, Núria Freixa i Glòria Llobet i d'un escriptor, l'alcalde Àlex Garrido.


El passat dissabte, 21 de març, va ser el Dia Mundial de la Poesia i la Biblitoeca ho va recordar. La directora de l'entitat, Núria Silvestre, va llegir alguns poemes de poetes il·lustres de Manlleu que ens van deixar, com Josep Grau, Armand Quintana o Maria Suriñach.

Etiquetes:
Cultura