26 d'abril de 2024

El futbol i el futbol sala manlleuenc, aturat indefinidament

La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat la mesura i tot fa indicar que s'hi sumaran altres com la d'hoquei patins

Raimon Roma 23 de març de 2020 a les 16:27
El Municipal d'Esports encara estarà unes setmanes més sense veure futbol | elter.net

Tots els equips de l'AEC Manlleu i del CEFS Manlleu han conegut aquest dilluns al matí que les competicions on competeixen tots els seus equips, siguin els sèniors com els de futbol base, han quedat suspeses indefinidament.


Aquesta ha estat la mesura que ha fet pública aquest dilluns al matí la Federació Espanyola de Futbol, que en un principi havia suspès quinze dies (es complien aquesta setmana) l'aturada de les competicions a causa del coronavirus però, vista la situació, s'ha decidit prolongar la suspensió fins que les autoritats sanitàries assegurin que es pot tornar a jugar a futbol i a futbol sala. Aquesta decisió sembla, avui dia, llunyana i a l'AEC Manlleu i el CEFS Manlleu, com la resta de clubs de Catalunya, regna la incertesa sobre com finalitzaran les competicions.


La Federació Espanyola de Futbol ha estat la primera en suspendre "sine die" les seves competicions, però tot fa indicar que pròximament ho poden anunciar també altres federacions com les d'hoquei patins o bàsquet. Com tantes altres activitats, les esportives segueixen estant prohibides a Manlleu en aquests dies de confinament.

Etiquetes:
Esports