27 d'abril de 2024

La fira de Sant Jordi a Manlleu i la Primavera Encantada, ajornats

El Gremi de Llibreters de Catalunya estudia posposar la celebració abans de les vacances d'estiu

elter.net 25 de març de 2020 a les 10:20
La fira de Sant Jordi a Manlleu ha quedat ajornada | elter.net

Arran de la crisi del coronavirus, es continuen ajornant o suspenen múltiples activitats i esdeveniments que estaven programats al calendari manlleuenc. Una d'elles, la fira de Sant Jordi i la Primavera Encantada que se celebra cada any amb la plaça Fra Bernadí com a epicentre.


El pròxim 23 d'abril Manlleu s'havia d'engalanar de cultura, llibres i roses, però la covid-19 farà que, com passarà arreu de Catalunya, la festivitat s'ajorni fins a nou avís. Així ho ha decidit el Gremi de Llibreters de Catalunya i la Cambra del Llibre que, a un mes de Sant Jordi, no hi ha certesa que la crisi del coronavirus hagi acabat. És per això que s'ha decidit ajornar i, com a mesura excepcional, es podria celebrar abans de les vacances d'estiu, durant el mes de juny o de juliol.


A Manlleu també se suspendrà la Primavera Encantada. Aquest esdeveniment se celebrava en el marc de la fira de Sant Jordi entre els dies 23 i 25 d'abril amb tot un seguit d'activitats, com per exemple, el 'Comerç en viu'. Aquest consistia a donar vida als aparadors de diversos establiments comercials de la ciutat a través d'activitats de la ciutadania, que s'havia ofert voluntàriament a participar. La Primavera Encantada també queda ajornada i es farà el mateix dia que el Gremi de Llibreters de Catalunya decideixi celebrar Sant Jordi.

Etiquetes:
Societat