25 d'abril de 2024

El ple de l'Ajuntament de Manlleu d'aquest dimarts (19h) es farà de manera telemàtica

S'anunciarà la cessió dels terrenys on hi ha l'Institut del Ter a la Generalitat per construir-hi el nou centre escolar

elter.net 31 de març de 2020 a les 10:55
El ple d'aquest mes començarà a les 19h | elter.net

Aquest dimarts, 31 de març, se celebra a la sala de sessions de l'Ajuntament de Manlleu el ple ordinari de mes de març. Serà un dels plens més estranys dels últims anys, perquè es farà de manera telemàtica a causa del coronavirus.


A la sala de plens només hi assistirà l'alcalde i la secretària, mentre que la resta de regidors i regidores del consistori participaran a la sessió telemàticament, a través d'una videoconferència. El ple canvia d'horari, ja que començarà a les 19h i, tot i les circumstàncies, es podrà seguir en directe, com sempre, a Ràdio Manlleu (107FM o radiomanlleu.cat). A l'ordre del dia hi ha diversos punts d'interès econòmic, com la liquidació i el control financer de l'any 2019 o tres modificacions de pressupost. A més, el ple s'adherirà a un manifest del 8m proposat per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Assemblea Catalana de Municipis (ACM).


Un dels punts destacats de l'ordre del dia és la "cessió d'un bé patrimonial de l'Ajuntament a la Generalitat de Catalunya per destinar-lo a la construcció d'un centre d'ensenyament d'educació secundària". Es tracta de l'Institut del Ter i el següent pas que ha de fer el consistori per la construcció del nou centre, que es realitzarà, per part de la Generalitat, en els mateixos terrenys on hi ha ara l'institut. El que es farà demà és el següent pas en el camí d'aquest projecte que s'ha de fer des de l'administració local.

Etiquetes:
Política Municipal