25 d'abril de 2024

"eBooks" gratuïts per passar el confinament

Títols literaris que es poden descarregar en format digital

Aida Montoya 31 de març de 2020 a les 10:08
Aquests llibres es poden descarregar gratuïtament en plataformes digitals

Les editorials Roca Libros i Planeta posen a disposició de la gent llibres electrònics a cost zero per passar aquests dies de confinament. Dels llibres que podeu descarregar de forma gratuïta, us recomanem quatre. Aquest article està escrit per Aida Montoya, de "L'Escriba".


Roca Libros


Fes clic aquí per accedir a la seva pàgina de descàrrega.


Entre Ítaca i Icària (Joan Tardà, Xavier Domènech i Àngels Barceló)


Un llibre escrit a dues mans entre Joan Tardà i Xavier Domènech i amb la col·laboració d’Àngels Barceló que analitza la tensió política entre Catalunya, Espanya i el pensament d’esquerres. Un llibre que agradarà als lectors més polititzats.


Asesinos de series (Roberto Sánchez)


Un grup de joves aficionats a les sèries somien crear una producció d’èxit internacional. Un dia reben una trucada d’una productora per entrevistar-los, però en realitat es tracta d’un inspector de policia que necessita la seva ajuda, ja que s’estan produint un seguit de crims inspirats en sèries de televisió.


Planeta


Fes clic aquí per accedir a la seva pàgina de descàrrega.


Los hombres que no amaban a las mujeres (Stieg Larsson)


Aquest és el primer llibre de la saga Millennium. La Harriet Vanger és una adolescent que va desaparèixer fa quaranta anys a la petita (i fictícia) illa de Hedeby, propietat de la família Vanger. Henrik Vanger, oncle-avi de la Harriet, contracta el periodista de la petita revista econòmica Millennium Mikael Blomkvist perquè trobi el seu assassí, ja que està convençut que l'autor del crim és algun membre de la família i vol descobrir-ho abans de morir.


Recordem també que se’n va fer una pel·lícula.


A todos los chicos de los que me enamoré (Jenny Han) 


Un llibre pensat especialment pels més joves. La Lara Jean guarda les seves cartes d’amor en una capsa. Són cartes que ha escrit a cadascun dels nois dels que s’ha enamorat, però mai s’ha atrevit a enviar-les. Un dia, aquestes cartes són enviades als seus destinataris, de manera que la vida de la Lara estarà totalment fora de control.


També hi ha una pel·lícula que es pot trobar a Netflix.

Etiquetes:
Cultura