26 d'abril de 2024

"La Bet i el TEA", l'autisme en primera persona

Xarxampa i L'Estímul organitzen una videoconferència pública dedicada al Dia Mundial de l'Autisme

elter.net 31 de març de 2020 a les 12:08
La xerrada es farà aquest dijous | La Bet i el TEA

Dijous és el Dia Internacional de l'Autisme i tot i les circumstàncies de confinament, des de Xarxampa mantenen la xerrada i presentació del llibre "La Bet i el TEA", que narra el dia a dia de la Bet, una nena de cinc anys amb autisme.


L'acte està organitzat per "L'Estímul", un centre de desenvolupament infantil i teràpia ocupacional situat al barri de Gràcia de Manlleu. A diferència de com estava previst, organitzat per aquest dijous 2 d'abril al Museu del Ter, es farà el mateix dia, a les 18h, a través de l'aplicació de videoconferències 'Zoom' (codi per entrar a la xerrada: 7871557151). La mare de la Bet, l'Anna Gusó, és la creadora del conte, que compte amb il·lustracions de Joana Bruna. 


Conjuntament amb professionals de "L'Estímul", les autores del llibre parlaran de l'experiència de la Bet, una nena de cinc anys amb autisme i com és el seu dia a dia i el del seu entorn. A la conferència també es parlarà d'aspectes com el neurodesenvolupament o el que envolta el trastorn de l'espectre autista. "La Bet i el TEA" és un conte explicat en primera persona i que, a més, és utilitzat com a material didàctic i que professionals com els de "L'Estímul" recomanen.


 

Etiquetes:
Societat