24 d'abril de 2024

La Policia Local de Manlleu aixeca 132 actes en els 13 primers dies de confinament

Circular per motius diferents als del decret de l'estat d'alarma, reincidència o no tancar comerços, motius de sanció

elter.net 31 de març de 2020 a les 20:38
La Policia Local augmenta el nombre de controls | elter.net

La Policia Local de Manlleu ha fet públic el nombre de dispositius de controls i d'actes que han aixecat en els primers 13 dies de confinament de la població manlleuenca.


Des del 18 de març i fins aquest dilluns, 30 de març, s’han realitzat 182 dispositius de control a la via pública I part d’aquests controls s’han realitzat conjuntament amb els Mossos d’Esquadra. En aquests dispositius s’han controlat 2059 vehicles i 994 persones. S’ha hagut d’advertir a 96 persones i s’han aixecat 132 actes. Els motius pels que s’ha denunciat a aquestes persones han estat similars als de les primeres actes: circular per motius diferents als definits en el decret de l’estat d’alarma, reincidència o no procedir al tancament de l’activitat comercial quan ja s’havia estat advertit/da, entre d’altres.


Des de Policia Local destaquen que “cada vegada la gent està més conscienciada de la importància de quedar-se a casa, però hi ha alguns casos de reincidència amb els que s’ha de treballar de forma més contundent”. El regidor de seguretat ciutadana, Arnau Rovira, comenta que “agraïm a la ciutadania que es quedin a casa, la majoria de persones estan portant a terme un confinament exemplar sortint només per temes estrictament necessaris. Volem remarcar també que som severs amb aquells comportaments i actituds irresponsables, aixecant actes quan és necessari”.

Etiquetes:
Societat