26 d'abril de 2024

El XXVI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu 2020, posposat, compta amb 35 treballs presentats

El veredicte i el lliurament de premis se celebrarà un cop superat l'estat d'alarma i de confinament

elter.net 2 d'abril de 2020 a les 13:33
S'han presentat 35 projectes per l'edició d'enguany | elter.net

Un total de 35 treballs han optat al XXVI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu 2020. L'acte de veredicte i lliurament de premis queda posposat i se celebrarà en el marc de la jornada festiva i cultural que tindrà lloc a Manlleu una vegada passat l'estat d'alarma i el confinament.


Per l'edició d'enguany del XXVI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu s'han presentat 35 treballs. Aquest premi és convocat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu i en condicions normals, el jurat es reuniria ben aviat per proposar el seu veredicte i l'acte de lliurament de premis seria en el marc del 23 d'abril, dia de Sant Jordi. Enguany, però, tot queda posposat fins a poder concretar nova data. 


Recordem que el jurat del Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu està format per Roger Font Riqué, Montserrat Llorens Baulenas i Anna Piella Cros i que l'objectiu del premi és retre homenatge a la literatura com a vehicle de l’expressió humana i incentivar a escriure a la gent que comença i no té cap obra publicada dins els circuits comercials.

Etiquetes:
Cultura