27 d'abril de 2024

Campanya per fer arribar wifi als alumnes manlleuencs sense accés a Internet

L'objectiu és que tots i totes les alumnes puguin fer tasques escolars en igualtat de condicions

elter.net 3 d'abril de 2020 a les 17:33
L'objectiu és que la Wifi arribi a totes les llars amb infants escolaritzats | elter.net

El Departament d'Educació valorarà el 14 d'abril com es reprenen les classes que, en un inici, seran de forma virtual. Per fer-ho caldrà que tots i totes les alumnes manlleuenques tinguin connexió a Internet per poder descarregar-se les tasques i comprovar el correu electrònic.


No tothom té accés a Internet i és per això que, diversos municipis de Catalunya, entre els quals Manlleu, han engegat la campanya 'Compartim Wifi'. Cada matí, de 10 a 14h, es convida a la ciutadania que facin públiques les seves xarxes d'Internet perquè els alumnes que no tinguin accés a casa seva, puguin avançar amb el seu curs escolar amb les mateixes condicions que els seus companys i les seves companyes de classe. Es recomana que, en cas d'obrir al públic l'accés a la Wifi, es publiqui un avís a l'escala de veïns perquè els infants ho sàpiguen.


L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els infants que no tenen accés a Internet puguin connectar-se amb l'exterior i, sobretot, que puguin avançar amb el curs escolar en l'inici virtual del tercer trimestre.

Etiquetes:
Societat